Vaardig in elke vorm van draaien, inclusief harddraaien

Lees meer

Wanneer u hoogwaardig frezen nodig hebt

Frezen

Geklimatiseerde 3D meting

Meten

Boosting your
motion & control

GDM Precisie Mechaniek is een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van precisie onderdelen voor verscheidene industrieën. CNC frezen, draaien en slijpen worden volledig in huis uitgevoerd.

Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers om onze klanten een breed gamma van producten te kunnen aanbieden.

Uitgebreid assortiment van bewerkte onderdelen

GDM kan u voorzien van een zeer breed scala aan bewerkte onderdelen van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een enkel stuk of een serie onderdelen, wij hebben een kosteneffectieve oplossing voor u. GDM voldoet aan al uw eisen.

Geavanceerd machinepark

Wij hebben een sterke focus op innovatie. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze medewerkers en ons machinepark. Oude machines worden vervangen en nieuwe, innovatieve machines worden geïntroduceerd om veiliger, slimmer en sneller te werken.

Kwaliteit, gezondheid en veiligheid

Kwaliteit, gezondheid en veiligheid worden steeds belangrijker en zijn voor GDM al vele jaren belangrijke thema’s. Het is onze ambitie om aan alle klanteisen te voldoen, daarom werken wij volgens de internationale ISO9001 norm.

Draaien & frezen

GDM beschikt over een ultramodern CNC machinepark voor het draaien en frezen van alle soorten materialen (GGG40, HYT60, S355, AISI316) en voldoet aan uw eisen. Wij kunnen enkelstuks leveren tot middelgrote series.