Over ons

GDM is een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van precisie onderdelen voor verscheidene industrieën. CNC frezen, draaien en slijpen worden volledig in huis uitgevoerd. 

Geschiedenis

Het lot bracht Kurt Geldhof, Kurt Demarck en het hoofd van N.V. Maeyaert samen. Het resultaat van deze ontmoeting was de oprichting van GDM in 1999.

De start was niet eenvoudig, maar de mannen, allen met meer dan 20 jaar ervaring in verspaning, geloofden in het concept. Met enige inspanningen van top niveau begon het bedrijf toe te nemen en te groeien. Dit samen met investeringen in innovatieve machines en medewerkers, maakte GDM succesvol!

Tegenwoordig vinden veel klanten hun weg naar het jonge en veelbelovende bedrijf. GDM bedient een grote verscheidenheid aan industrieën zoals de petrochemische industrie en de farmacie. Daarnaast is GDM ook een betrouwbare toeleverancier voor lokale bouwondernemingen.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is een prioriteit waar wij met de grootste zorg aan werken. Als fabrikant van hoogwaardige onderdelen richten wij ons op investeringen in nieuwe machines en de opleiding van onze medewerkers. Wij bouwen graag aan lange termijn relaties met onze klanten en leveranciers. Daarom hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem dat gecertificeerd is volgens de internationale ISO9001-norm.

Procedures, (1e partij) audits, management rapportages, reviews om te blijven voldoen aan ISO9001, wettelijke eisen en klanteisen zijn allemaal onderdeel van dit systeem en stimuleren continue verbetering.